dimecres, 4 de juny del 2008

POLLASTRE A LA LLIMONA

En el marc de la publicació de receptes del concurs del Tupperista 10.000, avui toca la recepta del Raimon: un tupperista que va compartir pis amb un dels membres de la Plataforma. En el pis, eren tan "apanyats" que el responsable de fer el sopar per tots els habitants també preparava els tuppers del dinar de l'endemà! Aixó és tupperisme cooperatiu!
Aquest tupperista, ara ja emancipat completament, ens proposa un pollastre a la llimona. Ràpid, económic i senzill de fer... que si a més utilitzem pollastre ecològic el plat també és responsable i sostenible. Segur que la recepta és una evolució tupperista d'un plat de la seva Santa Mare, un pou de sabiesa de boníssimes receptes. Felicitats als dos i sort en el concurs!

Recordeu que teniu fins el dia 15 de juny per presentar receptes. No ho deixeu fins l'últim dia! Un pla diatétic us espera!


Ingredients (2p): .
Pollastre (dues cuixes pel meu gust)
Llimona
Ceba
Oli
Sal i pebre.

Salpebrem el pollastre, i el posem dins d'un recipient que puguem posar al forn, tallem la ceba a "tiretes" (la que veieu convenient) i la tireu per sobre del pollastre, afegim l'oli i posteriorment li posem el suc de la llimona (mitja o una sencera, si us agrada mes o menys). De la mateixa llimona espremuda en fem uns talls i els posem estratègicament per sobre el pollastre. Ho posem al forn durant uns 20-25 minuts a uns 180 graus (si el pollastre esta obert millor, ho demaneu a la carnisseria) i llestos.Aneu controlant-ho perquè en funció del forn això pot variar. Si voleu es pot fer l'acompanyament directament amb el pollastre. Jo acostumo a fer unes patates tallades a rodanxes, que les col·loco per sota del pollastre i tens un pla maco maco. Salut!.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Si, era molt dur tenir que cuinar per 5/6 persones, sopar + dinar del dia seguent (tupperWay) + rentar plats!

Menys mal que només era un dia a la setmana!