Aquest tupperista, ara ja emancipat completament, ens proposa un pollastre a la llimona. Ràpid, económic i senzill de fer... que si a més utilitzem pollastre ecològic el plat també és responsable i sostenible. Segur que la recepta és una evolució tupperista d'un plat de la seva Santa Mare, un pou de sabiesa de boníssimes receptes. Felicitats als dos i sort en el concurs!
Recordeu que teniu fins el dia 15 de juny per presentar receptes. No ho deixeu fins l'últim dia! Un pla diatétic us espera!
Ingredients (2p): .
Pollastre (dues cuixes pel meu gust)
Llimona
Ceba
Oli
Sal i pebre.
Salpebrem el pollastre, i el posem dins d'un recipient que puguem posar al forn, tallem la ceba a "tiretes" (la que veieu convenient) i la tireu per sobre del pollastre, afegim l'oli i posteriorment li posem el suc de la llimona (mitja o una sencera, si us agrada mes o menys). De la mateixa llimona espremuda en fem uns talls i els posem estratègicament per sobre el pollastre. Ho posem al forn durant uns 20-25 minuts a uns 180 graus (si el pollastre esta obert millor, ho demaneu a la carnisseria) i llestos.Aneu controlant-ho perquè en funció del forn això pot variar. Si voleu es pot fer l'acompanyament directament amb el pollastre. Jo acostumo a fer unes patates tallades a rodanxes, que les col·loco per sota del pollastre i tens un pla maco maco. Salut!.
1 comentari:
Si, era molt dur tenir que cuinar per 5/6 persones, sopar + dinar del dia seguent (tupperWay) + rentar plats!
Menys mal que només era un dia a la setmana!
Publica un comentari a l'entrada