La següent recepta ha estat enviada per la nostra corresponsal a la UAB. És una recepta d'empanada típica de Córdoba amb influències de cuina àrab. És un plat fet per triomfar o sigui que llenceu-vos sense por a fer-lo quan tingueu convidats o vulgueu deixar bocabadada a tota l'oficina.
- 2 Làmines de pasta fullada.
- Canyella
- Ametlles
- Panses
- Pebrot vermell
- Ceba
- Tomàquet
- Sucre
- Albergínia
- Ou
Doncs és molt fàcil. Posem el pebrot, la ceba i l'albergínia a la paella . Quan estigui mig fet, afegim el tomàquet. Mentre es fa, posem un ou a l'aigua per fer-lo dur. Un cop tot fa xup-xup afegim les ametlles i les panses, la sal, el sucre, la canyella i l'ou a trocets. Agafem les dues làmines de pasta fullada. Una la posem com a superfície i vessem el contingut. L'altra la posem a modus de tapa i li posem sucre i canyella i al forn! És boníssima! si no us ho creieu, pregunteu aquí per la UAB!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada