divendres, 14 de març del 2008

BOMBA DE MONA DE PASQUA

Ja tenim a sobre la Setmana Santa!! Amb una mica de sort tindreu vacances i podreu descansar de tupper durant uns dies...i menjar en plat tots els àpats del dia!! El nostre paladar no donarà crèdit!!Amb la Setmana Santa, a més dels bunyols de quaresma (bueno, aquests van una mica abans!), les pel·lícules bíbliques, i els palmons... arriben les MONES DE PASQUA! Potser sou padrins/es sense recursos, o potser sou fillols/es abandonats... Doncs aquesta recepta és per vosaltres!
ATENCIÓ: recepta no apta per estómacs dèbils!


PASTÍS DE XOCOLATA (recepta original de MOIXERNONA!)

  • 250 gr de xocolata negra fondant
  • 125 gr de mantega
  • 200 gr de sucre
  • 4 ous
  • 2 cullerades de maizena
  1. Foneu la xocolata, amb la mantega i el sucre, al bany maria
  2. Una vegada fos, afegiu-hi els 4 rovells
  3. Bateu les clares al punt de neu i ho afegiu a la massa
  4. Finalment, poseu-hi les 2 cullerades de maizena
  5. Ho poseu al forn 10 minuts a temperatura alta, i de 15 a 20 min a temperatura mitjana.

Si heu de fer un regal a un fillol/fillola, compreu alguna figureta de xocolata i la poseu a sobre! Si és per vosaltres us ho podeu estalviar!! Prepareu-vos per gaudir per un dels plaers més obscurs de la cuina....

6 comentaris:

Gemma i Erika ha dit...

Hola tupperistes!
Hem vist unes faldilles molt originals per anar de picnic o pels tupperistes en dies de calor quan van a dinar al parc més proper...

Salutacions

http://lesdelaintuicio.blogspot.com/2008/03/faldilles-per-picnic.html

Anònim ha dit...

Bonissimes! Les posarem en pràctica així que surti una mica el solet!!

Anònim ha dit...

En dono fe.... és un PECAT DIVÍ!!

TARRIÑOMAN ha dit...

Ueeeeeeeee, ens varem currar una per la mona i va quedar de puta mare!!!!!

galais ha dit...

cert, pel que vam comprovar era una mena de brownie ultra heavy. Crec que cal trobar una alternativa als 125 grams de mantega, perquè és una autèntica bomba (llet? crema de llet? un ou més?). Però brutalment bona... mmmm...

Anònim ha dit...

És un honor que tants hagueu provat aquesta fabulosa recepta, a la que haurien de donar un NOBEL!!
Galais, no es tracta de trobar ingredients alternatius... això li faria perdre el component de BOMBA de xocolata! Simplement es tracta que, pel bé de la nostra salut, la fem només en ocasions mooolt especials...