dijous, 13 de març del 2008

Andale Andale... Chilaquiles

Per no canviar de país ni de continent una altra recepta mexicana que l’altre dia vaig descobrir a l’envàs de formatge ratllat ARLA
(http://www.arla.com/C1256E0400425316/O/BEEF8A662A03CEAAC1256E38003C40E2)
Aquí hi trobareu la recepta original de l’envàs http://www.arla.com/appl/ED/ED023/ED023D01.NSF/0/179E7A0AB8D099CEC1256E3800603082?opendocument

Però nosaltres l’hem adaptada una micona.

  • Un pit de pollastre per persona
  • Nachos sense condiments
  • Crema de llet
  • Tomàquet natural triturat (si sou experts en picant de nivell 3, podeu fer servir salsa de jalapeños verds, jo n’he comprat alguna vegada al Corte Inglés i n’he vist a alguns badulaques però ja no ho tornaré a fer més... jo sóc de nivell 1)
  • Formatge arla finello Tex-Mex (o combinació de cheddar, edam i emmental amb jalapeños verds i vermells picadets)

Bullim els pits de pollastre en aigua salada. Els escorrem i els deixem refredar.
Posem a escalfar el forn a 200º.
En una safata per anar al forn hi posem dues capes dels ingredients en el següent ordre:
Nachos
Pit de pollastre esmicoladet
Crema de llet
Tomàquet
Formatge
Ho deixem el forn, fins que el formatge estigui ben desfet. Per la versió tupper deixeu-ho tot apunt dins del tupper i ho escalfeu al micro de la feina (no cal que el poseu al forn)