Avui us proposem un plat de tupper facilíssim, boníssim i amb un punt exòtic! A més a més, si no teniu temps de preparar-lo a casa el podeu fer IN SITU a l’oficina! Es tracta del GUACAMOLE!!
Necessitareu:
- Un alvocat
- Un tomàquet
- Una mica de ceba
- Una mica de suc de llimona
Aixafeu l’alvocat i hi afegiu el tomàquet, sigui ratllat o sigui a trocets (segons gustos!). També hi afegiu una miqueta de ceba ratllada (no us passeu que sinó li dóna un gust massa fort... i a vosaltres us donaria la tarda!!) i una mica de suc de llimona.
Ara teniu el guacamole bàsic. Jo com a complement hi poso una mica de sèsam, i hi ha qui afegeix una mica de formatge de cabra! Queda deliciós!Per acompanyar-ho, podeu fer-ho amb pa, torradetes, o bé amb xips de sèsam ecològiques (queda espectacular!!).
6 comentaris:
I per que el guacamole no s'oxidi en el tupper és tan senzill com posar el pinyol de l'alvocat a sobre. No em pregunteu per que però això evita que s'ennegreixi.
Fins aviat.
Su
(enhorabona pel vostre blog, m'agrada...!)
Bones!!
soc un tupperista de dos dies la 7mana...no ser si puc tenir la concideració de tuppersita però hem permeto dona run consell:
Pel guacamole està molt bo si hi posseu trocets de formatge de cabra, que la dieta ja la farem més endavant, ara encara podem portar jersei que tapi el gomon!!!!!!;)
Salut i ànims aquestes noies tant guapes i simpàtiques impolsores del moviment!!!!!
Ja provarem de posar-hi el pinyolet! Són aquests fenòmens paranormals de la cuina!! Tipus la pell de ceba al cap per no plorar!! Encara que és més eficaç posar-te directament les ulleres de piscina! ;)
Totalment a favor del formatge de cabra al guacamole! Hi dóna un toc bonissim! Sobretot si és formatge del moianès!
Hola!
Primer de tot dir-vos que ens encanta el vostre blog! És original i molt ingeniós! Per això quan hem vist això hem pensat deseguida amb vosaltres!
http://www.silose.com/2008/01/23/din-ink-cubiertos-siempre-a-mano
El guacamole com totes les receptes té moltes variants. Jo a la meva recepta hi afegeixo a més: pebrot verd i vermell tallat ben petit (si teniu picadora la podeu fer servir, és moooolt més ràpida!), juliverd en lloc del "cilantro" que encara no sé ben bé què és i on el puc trobar però és típic mexicà i llimona...
Jo també hi afegeixo el pinyol del avocat però no sé si no s'ennegreix per l'efecte antioxidant de la llimona o pel pinyol... per si de cas... faig servir les dues coses!
Gemma i Erika!! Déu n'hi do quins coberts! Són taps de bolis bic!! Digne de tupperista! ara que nosaltres... amb la mala costum de mossegar els taps de boli, pot arribar a ser bastant perillòs!
Publica un comentari a l'entrada