dijous, 14 de febrer del 2008

Habemus premi!


Estem d’enhorabona! En un mes d’existència ja tenim el nostre primer premi!!! Es tracta del premi "Arte y pico", uns premis en cadena del moviment Blogero!

Ens l’ha concedit la Mar, de http://www.saboresperdidos.blogspot.com/ , a qui volem agrair de tot cor haver pensat en nosaltres!!!! Gràcies a aquesta petita contribució, el moviment tupperista avança i la comunitat es va fent gran!!!

Per donar els nostres premis encara hem de créixer una miqueta... però tot arribarà!! Mentrestant seguirem intentant d’animar-vos les dures jornades laborals!!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei! Moltes felicitats! he trobat el vostre blog per casualitat i no sóc addicta però... quasi.
Jo també faig servir el tupper el meu sou no dòna per gaire i m'ehu donat idees molt bones.
Moltes gràcies i felicitats pel vostre premi! Com dieu vosaltres: AMUNT EL TUPPER!

MAGDA

Tupperistes ha dit...

Benvinguda Magda!! T'animem a que et facis del tot adicta al nostre Blog, i que et sigui molt útil pel teu dia a dia!! Si fas nous descobriments en relació al tupper no dubtis en fer-nos-els saber!!

Anònim ha dit...

Moltes felicitats!!!! Continueu així que serà un èxit.

moixernona ha dit...

Molt bé pel premi! I molt bonic!
Gairebé que em sap greu no fer servir tupper! Però poder dinar a casa és millor! I les receptes també les puc aprofitar!

Anònim ha dit...

Moltes gràcies Wampi i moixernona!! Cada dia intentem fer-ho millor!! ;)
Moixernona, sempre pots dinar a casa però amb el tupper!! jeje!!

Anònim ha dit...

Ja ho faig això de dinar a casa amb el tupper perquè com diu algú en algun altre apartat, per estalviar temps cuines un dia abundosament i en sobar. Així que el que sobra es guarda convenientment tupperitzat a nevera o congelador i ja tens dinar/sopar de tupper per un altre àpat.
Moixernona, seguidora militant del vostre blog.