dimecres, 13 de febrer de 2008

Carfoxes al vi blanc





INGREDIENTS:


  • Carxofes (que és una verdura d’aquesta temporada)

  • Patates

  • All (sabeu que ara és l’època de plantar alls?) o ceba (el que vulgueu)

  • Llorer

  • Pebre en gra

  • Sal

Aquesta recepta és súper fàcil, si teniu olla exprés...De fet, hauríem de dedicar un post a l’olla exprés que és una aliada B-À-S-I-C-A pels tupperistes que no tenim temps per cuinar.

Bé, doncs si teniu olla exprés millor i si no, doncs normal. Val, tallem les carxofes, les patates en daus i una mica d’all o bé una ceba en trossets petits (opcional). Posem tot un parell de minutets amb una mica d’oli calent, sal i pebre en gra i remenem. Un cop fet això, afegim el llorer (l’altre dia, mira tu, em van dir que el llorer només té sentit posar-lo quan el menjar que fem té bastant líquid perquè només així el llorer deixa anar el seu sabor) i un got de vi blanc. En el cas de l’olla exprés, doncs es tanca fins que piti; i si no, esperem que les patates siguin toves....i al tupper!

Bon profit!

1 comentari:

Mar ha dit...

Hola, Tupperistas!!
Vuestra gran iniciativa bloguera ha sido galardonada con un humilde premio.
Si quereis más información, pasad por www.saboresperdidos.blogspot.com
Un saludo.
Mar