dilluns, 18 de febrer de 2008

CARN AMB TOMÀQUET I MOZZARELLA


Dilluns... dia monstruós. Ànims tupperistes! Tothom té un dilluns negre i aquest és el nostre. A més de ser dilluns hem de conviure amb ser gafes per naturalesa: després d'innundar l'agenda electrònica amb suc d'espinacs ara hem de superar el trauma d'haver llençat el mòbil al vàter! En fi... "menus mal" que el tupper que portem avui es mereix un post!


  • Dos talls de llom gruixuts o filet de vedella (gentilesa de la meva sogra)

  • Tomàquet fregit de pot o natural

  • Mozzarella o similar

  • Bacon

  • Orenga, oli, pebre i sal

Posar en una safata apta per forn els dos talls, els salpebrem i els posem un rajolinet d'oli. A sobre hi posem una cullerada del tomàquet, sal i orenga.


Ho posem al forn, ja calent, i el deixem uns 15 minuts. Desprès hi afegim el formatge, tornem a posar una mica d'orenga i uns tallets de bacon. El deixem al forn fins que el formatge es fongui i el bacon estigui cuit. Llest i bonissím!


L'hem combinada amb una alberginia escalibada, per ser més sostenibles aprofitant que teniem el forn obert. Netegem l'alberginia i la posem en una safata pel forn amb un rajolí d'oli, uns 30-45 min.


Ai... necessitem vacances... volem que sigui estiu i estar a Itàlia!