dilluns, 18 de febrer del 2008

POLLASTRE AL CURRY!!


N'hi ha que no tenim tant mala sort amb els nostres gadgets (ni agendes electròniques atacades per suc d’espinacs, ni mòbils que es suïciden als WC!) però també portem tuppers molt bons per dilluns, que sol ser el dia més dur de la setmana!!!
Avui toca pollastre al curry! Fàcil i boníssim … I amb un secret especial que li dóna un toque de sabor!!!

  • Una petxugueta de "pollo" tallada a daus o a tires

  • Sofregit de ceba

  • Curry

  • I aquí ve el secret... una llauna de llet de coco! (ALERTA! Hi ha llaunes de llet de coco que són per fer cocktails... AQUESTES NO SÓN!! Es tracta de llet de coco per cuinar! Sinó us quedarà fastigosament empalagós... i ho dic per experiència!!)

La cosa és tant fàcil com sofregir la ceba i afegir-hi el pollastre salpebrat. Quan estigui dauradet tirar-hi la llet de coco i afegir-hi el curry (cadascú al seu gust!). Deixar-ho fent xup-xup uns 5-10 minuts (segons com us agradi de cru el pollastre!) i a comer!!
Un acompanyament d’arròs basmati hi queda com anell al dit!!!

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo la feia igual pero amb nata liquida, ja ho tastare amb la llet de coco.

Mari

Ro ha dit...

El vaig fer l'altre dia i molt bo! Amb el vostre permís us copio la recepta.

Un bloc molt divertit i del que intento treure idees. Un suggeriment: i fer una mena d'índex per les receptes? per poder consultar més fàcilment...

mariadelsrinxols ha dit...

mmm.. heu provat de posar-hi xampinyons? queda molt bo!

Tupperistes ha dit...

Ro i Maria,
Moltes gràcies pels vostres suggeriments! Els posarem a la pràctica!

Anònim ha dit...

El blog està molt bé i dóna molt bones idees. Jo també hi volia donar una, que és que compreu un diccionari, perquè tant barbarisme fa paura! "petxugueta","pollo",etc...? Perquè són tots els barbarismes del castellà? Ja no m'hi poso amb els pronoms febles, pero "petxugueta" i "pollo" em superen.

Anònim ha dit...

Benvolgut Pompeu,
Quan ens vam plantejar fer aquest blog el que buscavem era que fós fresc i divertit. Per tant, escribim tal com parlem! És la nostra manera d'expresar-nos amb normalitat. Per tant, ens sap greu si això ofèn la teva sensibilitat però ho seguirem fent així.
Per cert, tenim un dubte: què vol dir exactament "fa paura"?

Anònim ha dit...

Per què no ens deixes parlar com ens surti dels collons i te'n vas a agafar la tita amb paper de fumar a un altre puestu?

Anònim ha dit...

¿Perquè ets tan maleducat, gnomo malo? Què n'ets de chungu i atractiu!! Deus estar fart de lligar amb les nenes!!! Vull ser com tu quan sigui petit!!!

TARRIÑOMAN ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.