dimarts, 17 de març del 2009

Pels tupperistes fashion...


Sembla que amb això de la crisis s’ha posat de moda menjar en tupper... però la Plataforma per la Dignitat del Tupper som innovadors, ja que vam néixer quan encara ningú en parlava. Tot i així ja érem molts els que havíem de conviure amb aquest petit artefacte de plàstic i tot els mals de cap que comporta!!
De totes maneres, la nostra filosofia és sumar enlloc de dividir, així que us deixem un link de la competència: un apartat web de la revista TELVA anomenat “Comemos en la oficina?”, on hi ha receptes d’amanides i entrepans (evidentment tot super light de la muerte!!) i inclús un apartat d’utensilis super chic per quedar d’allò més cool a la oficina!!
Tot i la ironia, hi ha receptes que no estan del tot malament així que... ja ens direu què us sembla!!

4 comentaris:

Sara Maria ha dit...

Tupperistes, ja comença a fer bon temps per menjar als parcs... Ahir jo vaig anar al Turó Parc i s'estava de bé...

kik ha dit...

ideal de la muerte, si no em fessin el dinar cada dia i m'esperés la taula parada a casa ho faria, te lo juro por la covertura de mi movil, hehe

iondes ha dit...

Carai... si que et cuiden no Kik??

Mai ha dit...

El que diré ara , doncs no casa massa bé amb la meva feina, sóc cuinera jo.... com ens guanyarem la vida amb tant de tuperista??? jejejej però he de reconèixer que vaig ser una gran tuperista en els meus anys d´estudiant i continup sent-ho , m´encanten les excursions amb tupper , la nit de pesca amb les truites de patates, els llibrets de llom i el pollastre amb samfaina , i continuo prenent la " fiambrera " a la feina ( un restaurant ) si faig alguna cosa a casa i no m´ho vull perdre .
Endavant amb els tuppers , una abraçada