dimecres, 6 de maig del 2009

Tupper gadgets!

Bon dia tupperistes!

Sabem que els nous posts van en compte gotes... i ha arribat l'hora de la sinceritat!! Les dues que vam començar la Plataforma fa gairebé un any que ja no treballem juntes! I es clar, les estones de compartir tuppers i tenir noves idees se'ns han acabat! De totes maneres, intentem no deixar morir el Blog i avui us venim amb un altre gadget-invent: forquilla, cullera i ganivet, todo en uno!!

Hi ha diverses opcions, algunes a les que no trobem massa el sentit pràctic... però és una manera d'estalviar espai al nostre bolso-tupper!!

Model 1:

Està fabricat en policarbonat (informació molt útil aquesta!!), i és resistent a les altes temperatures i als rentaplats.
Disponible en tamany estàndard, color negre, de tamany gran, també en negre, i en un pack multi-color.



Podeu adquirir-los aquí.



Model 2:

Aquest sí que és pràctic!!! A més a més de per menjar, el podeu utilitzar com a estrella ninja contra el jefe/a!!!!
Si algú té la sort (o no!) d'haver-lo utilitzat i ha aconsgeuit acabar el plat en vida, que ens ho fagi saber!!!

Gràcies a la Laia per enviar-nos aquesta informació!

5 comentaris:

Laia ha dit...

Ei! De res... em va semblar original, però... realment... com talles amb el ganivet sí la forquilla està a l'altra punta..??? Vull dir.. amb què aguantes el menjar?? No acaba de ser pràctic!

Lola Steiner ha dit...

Ploro d'emoció!!!

Aquest lloc és el meu ciberlloc! Per fi he trobat l'hogar!!!

Us he linkat!

Petons

Jobove - Reus ha dit...

pel temps que vaig passar a Barcelona treballant, estic amb vosaltres, em teniu pel que convingui

una abraçada des de Reus

Roger ha dit...

Hola,

porto el blog del Club de Cuines (a clubdecuines.cat), portal de cuina de TV3 i Catalunya Ràdio, i de cara a St Jordi volia demanar als blogs de cuina en català que em recomanessin un llibre de cuina i que em diguessiu en una frase o dos perquè us agrada o el recomaneu. M'ho pots enviar per correu electrònic a clubdecuines@tv3.cat? D'això en vull publicar un text o varis, que servirà tant per conèixer llibres de cuina com per conèixer blogs com el teu...

Esborra aquest comentari quan vulguis, ja entenc que no va lligat amb el contingut d'aquest text, però no trobava altre manera de contactar.

Gràcies!

Roger

gastropuntcat ha dit...

Estem preparant un projecte que obrirem a partir del dia 28 d'aquest mes.

Serà un espai orientat a promocionar la gastronomia catalana i els blocs catalans o de parla catalana de quelcom lloc, ens vem adonar que hi havia molts blocs catalans que no teniaen molta promoció i que valia molt la pena donarlos a coneixer així com la feina que hi fan. Aquesta idea va ser la que ens va impulsar a fer un bloc per promocionar altres blocs, la gastronomia catalana i tota la feina que amb tanta cura preparem per tal de compartirla i coneixer també la feina dels altres.

Hi podrà participar tothom que ho vulgui i en la mida que es desitgi, ja sigui recomanant restaurants, vins, llibres de cuina, botigues, enviant-nos un menú dels plats que ja tingueu publicats(Amb unes paraules d'introducció al vostre bloc), mercats o explicant-nos els actes gastronòmics de la vostre localitat,qualsevol cosa que creieu interessant serà ben rebuda, nosaltres ho publicarem amb un enllaç al espai del blocaire que ho ha proposat per tal de donar-lo a conèixer a tanta gent com puguem.

En l'apartat de gastroblocs, estem fent un llistat de tots els blocs per províncies, ja hem afegit el teu bloc al llistat.

Trobem el teu bloc molt interessant i es un plaer per nosaltres tenir l'oportunitat de donarlo a coneixèr.
Salut!
Loles i Núria.
Gastropuntcat
www.gastropuntcat.blogspot.com