dimarts, 11 de novembre del 2008

MAGRET D'ÀNEC AMB VINAGRE DE MÒDENA


Estimats tupperistes!!

Primer de tot us hem de demanar disculpes pel ritme d'actualització del Blog! Últimament anem de cul a la feina, i no tenim tant de temps per dedicar-hi... però això no vol dir que haguem perdut l'esperit!! Us prometem que intentarem recuperar el ritme inicial!!


Avui us presentem una recepta de luxe, però que és facilíssima de fer i dóna molt bons resultats! Segurament no és la recepta més adequada per dur al tupper, però si que la podeu fer servir per un dia que tingueu convidats i volgueu quedar perfecte!!!


Necessitareu (per 4 persones):


  • 2 magrets d'ànec

  • oli d'oliva, sal i pebre blanc

  • 1 copeta de vinagre de Xerés

  • 1 copeta de vinagre de Mòdena

  • 1 cullarada de sucre

  • 50 gr de mantega

Es dauren els magrets salpebrats amb oli d'oliva (no massa perquè amb el greix del magret ja n'hi ha de sobres!). Es retiren quan estiguin al punt desitjat (aconsellem que sigui un pèl cruet, sinó el magret no val res!) i es tallen ben fins.


A la mateixa paella que heu utilitzat per fer el magret, hi poseu el vinagre de Xerés amb el sucre i es remena fins que es redueixi a la meitat. Seguidament hi afegim el vinagre de Mòdena i la mantega i ho remenem constantment fins aconseguir una salsa lleugera. Quan està al punt s'aboca sobre el magret tallat i ja ho podeu servir!


Ja ens explicareu quins resultats us dóna!!! La nostra experiència és que sembles un Ferran Adrià, i en realitat t'has passat només 15 minuts a la cuina!


* Aquesta recepta pertany a la meva Santissima Mare!! (ho havia de dir!)

2 comentaris:

kik ha dit...

Em sona, em sona... Ara fa massa temps que no el degusto i em sembla que l'ocasió no es presentarà aviat.

Anònim ha dit...

Gràcies pel tractament de Santíssima, amb majúscula i tot!!! Tinc els meus dubtes d'aquesta part, de la de mare no!!!