- 2 magrets d'ànec
- oli d'oliva, sal i pebre blanc
- 1 copeta de vinagre de Xerés
- 1 copeta de vinagre de Mòdena
- 1 cullarada de sucre
- 50 gr de mantega
Es dauren els magrets salpebrats amb oli d'oliva (no massa perquè amb el greix del magret ja n'hi ha de sobres!). Es retiren quan estiguin al punt desitjat (aconsellem que sigui un pèl cruet, sinó el magret no val res!) i es tallen ben fins.
A la mateixa paella que heu utilitzat per fer el magret, hi poseu el vinagre de Xerés amb el sucre i es remena fins que es redueixi a la meitat. Seguidament hi afegim el vinagre de Mòdena i la mantega i ho remenem constantment fins aconseguir una salsa lleugera. Quan està al punt s'aboca sobre el magret tallat i ja ho podeu servir!
Ja ens explicareu quins resultats us dóna!!! La nostra experiència és que sembles un Ferran Adrià, i en realitat t'has passat només 15 minuts a la cuina!
* Aquesta recepta pertany a la meva Santissima Mare!! (ho havia de dir!)
2 comentaris:
Em sona, em sona... Ara fa massa temps que no el degusto i em sembla que l'ocasió no es presentarà aviat.
Gràcies pel tractament de Santíssima, amb majúscula i tot!!! Tinc els meus dubtes d'aquesta part, de la de mare no!!!
Publica un comentari a l'entrada