dimarts, 25 de novembre de 2008

Farcellets de pasta de full...


Bon dia tupperistes!!

Avui us oferim una altra recepta facilíssima de fer, i que dóna molt marge a la vostra imaginació... FARCELLETS DE PASTA DE FULL!!

Es tracta de fer farcells de pasta de full amb diferents farcimentes interiors. Nosaltres us en proposem dos, però les combinacions poden ser infinites! Esperem les vostres!!


FARCELL 1: Espinacs amb panses i pinyons

Necessitareu: Pasta de full, Espinacs, Panses, Pinyons


Bulliu els espinacs, i saltegeu-vos amb panses i pinyons. Prepareu la pasta de full amb les mides que vulgueu fer els farcells (poden ser molt petits o més grans. Els més grans seran més fàcils de fer!). Una vegada teniu els farcells embolicats, punxeu una mica la pasta de full i els pinteu amb ou.


FARCELL 2: Philadelphia i formatge blau


Necessitareu: Pasta de full, Philadelphia (o similar) i formatge blau.


Feu una pasta barrejant la philadelphia amb el formatge blau fins que quedin com un sol formatge. Feu el farcellet (seguint les mateixes indicacions que en el farcell anterior)


Poseu els farcellets uns 20 minuts al forn i ja estan llestos! Són bonissims acabats de fer, i reescalfats! I també són facilissims de transportar amb el tupper.