divendres, 3 d’octubre del 2008

Peripècies d’una tupperista per la Diagonal


Hi havia una vegada, una tupperista que anava de reunió en reunió per tot Barcelona arrossegant el seu tupper al bolso. Un bon dia, sortia d’una reunió a Glòries a les 14h del migdia, amb una gana que s’hagués menjat un bou sencer (aquesta tupperista era de poble, com podeu comprovar!!). Com que la seva oficina (amb la seva mini cuineta amb microones i els seus coberts!) estava a l’altra punta de Barcelona, i feia un dia assolellat, va decidir menjar-se el tupper a un banc de la Diagonal.

1)     No tenia coberts, així que es va dirigir al Burgger King més proper (és vàlid qualsevol fast food) i va demanar una aigua. Quan estava pagant va demanar uns coberts de plàstic. La cara de la dependenta va ser extranya però li va donar una forquilla de plàstic!

2)     Equipada amb la seva forquilleta, va buscar un banc a l’ombra. Va obrir el seu tupper i a començar a degustar una amanida sense amanir... gajes del tupperista fora de la seva cuina!

3)     Quan portava unes quantes cullerades es va adonar que juntament amb l’amanida que engolia, cada empassada portava incloses unes quantes (moltes!) partícules de pols! Havia oblidat que estava al 22@, barri en expansió de BCN, i que la pols estava in the air!!

4)     Quan portava unes quantes cullerades més, es va adonar que estava al punt neuràlgic de les oficines de l’Ajuntament de Barcelona, i va començar a patir per si algun dels clients la trobava en aquest estat deplorable!

5)     Quan va acabar l’amanida, es va adonar que només tenia una forquilla, i no un ganivet! Per tant va haver-se de menjar la carn a mossegades.. patint encara més per si es trobava un client!!

6)     Quan va arribar al iogurt, es va adonar que només tenia una forquilla, i no una cullereta... per tant, va haver-se de menjar el iogurt amb forquilla... patint encara més per si es trobava un client!!

Moraleja de tot plegat... si no vas equipat per menjar-te el tupper  a qualsevol lloc... aguanta’t la gana fins a l’oficina, o busca un racó apartat del món per poder menjar amb els dits amb tota tranquil·litat!!! 

6 comentaris:

TARRIÑOMAN ha dit...

Això és una tupperista de guerrilla. Crec que una navalla muliusos de tendes estil coronel tapioca pot ser un bon complement per a la modalitar "callejera" del tupper. Jo en tinc una, aquesta navalla ve amb forquilla, cullera i un ganivet afilat de palm ...per si et volen robar el tupper els del Ajuntament (paties per això no?)

Sara Maria ha dit...

Estic amb el Tarriñoman, una navalla tipus Coronel Tapioca, amb forquilla, cullera i navalla és ideal per menjar on s'escaigui el tupper (en tenen a tendes d'esports també).

kik ha dit...

Una bona alternativa és entrar a qualsevol universitat i amortitzar els microones, jo ho he fet a pl. Univestiat amb un fantàstic estrepà menorquí! El tema de coberts ja és un pel més complicat. Potser al bar de la facultat...

Lo prometido es deuda:

http://cocinacolombiana.espaciolatino.com/

Anònim ha dit...

M'hauria agradat veure't per un forat!! Segur que deuries fer patxoca tota mudadeta de reunió i menjant el tupper amb forquilla de plàstic, el iogurt... Ja Ja Ja! Com ens hem de veure!!!
Moixernona

Super Coco ha dit...

sempre et quedava la opcio xinos antigament todo a 100, que surt mes economic que un aigua en un fast food i et compras un de cada.

Que ecologico, ecologico no es pero practic si. Per sert, tambe et podies haber comprat un antifaç i aixi no et podien reconeixer, que hay que ser practicos.

Sara ha dit...

jajaja...

Jo he solventat aquest problema comprant un pack de supervivència al Coronel Tapioca: forquilla, ganivet i cullereta!