dimarts, 1 d’abril del 2008

ELS MUST-HAVE TUPPERISTES (2n part)




La vida del tupperista està plena d’enemics i, si fos poc, hem de viure amb la típica recepta de la vida mileurista: pocs diners, poc temps i molta mandra. Però davant d’això el bon tupperista ha de fer front al dia a dia amb intel·ligència i bon humor! Us proposem uns “fondos de armario” que tots els tupperistes han de tenir a l’armari de la feina:

Els súper bàsics:


  • Oli, sal i un bon vinagre: les amanides mai, MAI, les portarem amanides a la feina. L’oli (o el vinagre o la sal... no ho tenim clar) es menja l’enciam i el destrueix. Val més amanir-les in situ!

  • Iogurt: unes bones postres atipen més que un jefe cabrón (amb perdó)!

  • Formatge ratllat. Ja veureu perquè és un bàsic més endavant.

Els complements (per aquells dies que heu fet curt de menjar o simplement no heu fet!):



  • Arròs d’aquell bullit que va en terrinetes: un bon complement per acompanyar els rostits que el diumenge ens hem endut de casa de la nostra santa/sant pare/mare.

  • Puré de patates: una coneguda marca de puré de patates ha creat un nou envàs amb racions individuals de puré. Perfecte per acompanyar una hamburguesa, un tallet de peix. Són més bons si teniu llet a la nevera de la feina però si no és el cas, només amb aigua es pot fer i podeu posar-hi una mica de formatge ratllat per fer-lo més gustós (Raó 1 per què el formatge és un bàsic)

  • Doritos: ideal quan els companys han patit com tu de la mandra típica dels dilluns criminals. Els posem en un tupper, amb el formatge ratllat (Raó 2) i, si volem més, podem afegir-hi dauets de xoriço i cap al miro.

  • Tortitas: Més o menys com els doritos. Agafem tortitas de supermercat, el formatge (Raó 3) i cap el micro. Hi podem afegir xoriço, Frankfurt o si per exemple portem una hamburguesa, doncs hi posem l’hamburguesa. Unes quesadillas a domicili.

  • Un pot de llegums: per fer més completa l'amanida o les verdures que portem.

  • Olivetes, patatetes, escopinyetes: un bon vermut ajuda i alegra el dia!

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Quin post més bó! Amb Kisumenja hem rigut molt! Definitivament, demà m'emporto una setrillera i formatge a la feina!!!!
jajajajjaja

Massitet

TARRIÑOMAN ha dit...

Ave tupperistes. Jo, personalment, és una opinió, inclouria la tonyina en llauna. En principi per amanides però yo que se, amb la imagianció que hi ha per aquí...

Tupperistes ha dit...

Moltes gràcies als dos.
Us proposo que ens feu arribar els vostres "fondos de armario": hem de compartir els coneixements ho diu la Unió Europea!!

TARRIÑOMAN ha dit...

Pues jo quan veig el meu "fondo d'armario" em recorda a les reserves d'un bunquer de la guerra mundial o dels que surten a pelis postapocalíptiques... ple de llaunes (de tonyina, de tomàquet, de musclus, de caballa, de calamars, de cervesa) y pots de llegums (cigrons, mongetes verdes, mongetes blanques, mongetes pintes, llenties)... també tinc una col·lecció que te cagas de varietas de fideus xinos que despres no em menjo (crec que es una desviació del síndrome de diògnenes)

Tupperistes ha dit...

Veient la definició que dóna el Wikipèdia sobre el sindrome... no m'extranyaria gens ni mica. Fes-t'ho mirar!
"El síndrome de Diógenes es un desorden del comportamiento que normalmente afecta a personas de avanzada edad que viven solas, caracterizándose por el total abandono personal y social, y por el aislamiento voluntario en su propio hogar, acompañándose en muchos casos de la acumulación en él de grandes cantidades de dinero y/o de desperdicios domésticos"

TARRIÑOMAN ha dit...

No sabies que era la síndrome de diógenes i ho has tingut que buscat a la wikipedia!!!!!

Tupperistes ha dit...

No, tenia mandra de definir-lo però volia acomplir el nostra afany divulgatiu!
Tu no sabies que era fins que no vas llegir el teu expedient de la Seguretat Social ;-)

TARRIÑOMAN ha dit...

ALIGUAL!!!

Anònim ha dit...

Us acabo de descobrir saltant de bloc a bloc i sou boníssims, sí senyor! Només de llegir el vostre nom a l'altre bloc he pensat: A veure què fan aquesta colla de pirats? hahahaha

Prò olé! La vostra labor social és fantàstica! ;) Dilluns faré córrer l'adreça del vostre bloc entre els companys de feina!
Per cert, admeteu idees?

Tupperistes ha dit...

Gràcies Núr! Els teus comentaris ens afalaguen i... és clar que admetem idees, només faltaria! Som una plataforma i actuem en assamblea!!!
Pots enviar-nos les teves receptes o el que vulguis a la nostra adreça i et convertiras en una corresponsal del tupper!
tupperistes@gmail.com