Necessitareu:
- Una llonza llaminera (altrament dita: rellomillo, llonzat...), tallada en trossos gruixudets
- Xampinyons
- Crema de llet
- Mostassa de Dijon (la dels granets negres!)
- En una paella amb oli d'oliva hi passeu els talls de llonza volta i volta (si està cruet de dins és més bo!).
- Prepareu una safata amb un llit de mostassa (no us passeu! Amb una miqueta n'hi ha prou!). Treieu la carn i la poseu a la safata, sobre la mostassa. Unteu els talls amb una mica de mostassa.
- Amb el mateix oli de la carn hi fregiu els xampinyons. Quan esiguin ben cuits, i afegiu la crema de llet, i ho deixeu 2 o 3 minutets.
- Finalment afegiu la crema amb els xampinyons sobre la carn.
- Si la carn ja està al punt ja la podeu servir. Si els talls eren molt gruixuts i us queda la carn massa crua ho poseu al forn a temperatura mitjana uns 5 minuts.
És deliciós, deliciós!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada