dimarts, 25 de març del 2008

LLONZA LLAMINERA AMB SALSA DE MOSTASSA

Aquí va una recepta molt senzilla però que dóna uns resultats espectaculars!

Necessitareu:
  • Una llonza llaminera (altrament dita: rellomillo, llonzat...), tallada en trossos gruixudets
  • Xampinyons
  • Crema de llet
  • Mostassa de Dijon (la dels granets negres!)
PASSOS A SEGUIR:
  1. En una paella amb oli d'oliva hi passeu els talls de llonza volta i volta (si està cruet de dins és més bo!).
  2. Prepareu una safata amb un llit de mostassa (no us passeu! Amb una miqueta n'hi ha prou!). Treieu la carn i la poseu a la safata, sobre la mostassa. Unteu els talls amb una mica de mostassa.
  3. Amb el mateix oli de la carn hi fregiu els xampinyons. Quan esiguin ben cuits, i afegiu la crema de llet, i ho deixeu 2 o 3 minutets.
  4. Finalment afegiu la crema amb els xampinyons sobre la carn.
  5. Si la carn ja està al punt ja la podeu servir. Si els talls eren molt gruixuts i us queda la carn massa crua ho poseu al forn a temperatura mitjana uns 5 minuts.

És deliciós, deliciós!!!