divendres, 28 de març del 2008

El minimax... ens ha decepcionat una mica


Si feu una mica de memòria fa un temps vàrem fer un post sobre un tupper molt innovador: El minimax, que creiem que ens facilitaria el transport del dinar a la feina: http://tupperistes.blogspot.com/2008/02/un-tupper-prctic.html

Bé, ara que ja portem un temps convivint amb el nou tupper (varem fer una excursió tupperista a la paradeta del Tupper de l’Illa Diagonal), us hem de dir que ens ha decepcionat una mica. Té un petit problema:

Nosaltres, essent pràctics i pràctiques a l’extrem, portem el tupper a la maleta “d’ejecutivo agresivo” (som una mica fantasmes, ho sabem). Total que per accident (dues vegades) hem descobert que si et recolzes a la maleta, aquesta fa pressió sobre el tupper, que es plega (les seves parets són flexibles) i l’aire i el menjar de dins pressiona la tapa, que s’acaba obrint fent un festival de líquid (oli, suc, tomàquet, etc) a la teva maleta/bolso.

Important doncs tenir aquest aspecte en compte i extremar precaucions quan portem líquids oliosos.
La nota del minimax, desprès de comprovar la inestabilitat de les parets: 5!!!! Molt just!!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Eiiiiiiii, companys!
A Olleta de verdures ens caieu tant bé que avui us hem donat un premi. Ja passareu a buscar-lo!

Per cert, estem d'acord: el punyetero es plega! I una altra cosa! Si es plega i es queda tapat, només el pots desplegar si l'obres! I semblava bó!

Tupperistes ha dit...

Tens tota la raó! Es plega, costa de netejar, la tapa s'obra... pintava bé però cal seguir treballant Srs. Tupperware!!!! Els tupperistes som molt exigents!

Sara Maria ha dit...

Jo faig servir aquest que vaig comprar al Corte Inglès, hi puc posar líquid per que és hermètic i a més no es destapa accidentalment.
http://www.elcorteingles.es/hogar/producto/mostrar_foto.asp?cimg=07368802984000g01011.jpg.
Segurament ja les coneixeu.

Sara Maria ha dit...

Mes informació a http://www.elcorteingles.es/hogar/producto/producto.asp?hddref=25346&cpam=275&tpam=ssc

Tupperistes ha dit...

Benvolguda Sara Maria:
Semblen uns tuppers ideals. Els provarem!
Aixó de portar incorporat un clip sembla a prova de patosisme (atribut típic de Tuppersites)i a més a preu assequible!
Gràcies pel consell!
PD: ens ha agradat molt el teu blog de cuina, prometem visitar-lo sovint!

Anònim ha dit...

Ei! Doncs jo utilitzo aquest tupper plegable i em va força bé (també podria ser perquè no n'he descobert cap de millor)...

És veritat que costa una mica més de netejar (però si es desplega del tot, ja està), però a casa ocupa molt poc, es pot desar amb la tapa posada (i,per tant, la tapa no es perd!), a la nevera n'hi caben menys en el mateix espai, i quan tornes de la feina també el pots dur plegadet i així la maleta ja no ocupa tant.

és cert que és millorable però jo, de moment, aquest és el que faig servir cada dia!