dijous, 7 de febrer del 2008

El nostre pa de cada dia...


Qualsevol raconet és bo per instal·lar un "menjador de tupper"... qualsevol??
No totes les empreses/llocs de treball disposen d'una cuina (office, menjador... com ho vulgueu dir!) per menjar el tupper. És per això que sovint es creen conflictes per culpa d’olors, restes de menjar, tuppers fossilitzats... aquelles petites coses que tan mal fan al col·lectiu tupperista!!
El nostre menjador consisteix en un lavabo! Si, si! Ho heu llegit bé: LAVABO! Es tracta d'una tauleta amb 2 tamborets entaforada entre l’aigüera i una màquina de begudes! A sobre la màquina de begudes hi tenim el microones!! El següent ja és la porta que va al WC! Us preguntareu si hi ha ventilació: doncs hi ha una finestra que dóna a un cel obert que fa olor crònica de fregits... I això és tot!! Encara que soni terrorífic (que els primers dies ho és!!) ens hi hem anat acostumant i al final ens servei de refugi per les dures jornades laborals...

Aquest és el nostre raconet! Us el volíem presentar, ja que és d'on sorgeixen la majoria d'idees que van apareixent al Blog!!! I així veieu un dels nostres menús: espàrrecs a la Japo i pollastre al curri d’una banda, i conill amb samfaina per altra!!

1 comentari:

moixernona ha dit...

Això que expliqueu és una mica depriment, oi? Sembla mentida que tingueu la iniciativa, creativitat i moral per crear i mantenir aquest blog tan fantàstic dinant en aquest lloc tan cutre! L'enhorabona! Em diverteixo molt mirant les novetats i trobo a faltar el segon capítol de la novel·la!
Endavant!