dilluns, 11 de febrer del 2008

Costelles de porc que s'engaixen als dits






En general, tots som persones bastant dolces però a vegades la feina ens agobia i ens fa tornar una mica agres... per donar una volta a aquells dies que mataries els jefes i companys, us proposem una recepta de costelles de porc (baratíssimes) amb salsa de mel... una mica yanqui però el simple fet de menjar amb els dits i merdejar-ho tot... a nosaltres ens fa canviar l'estat d'ànim!


INGREDIENTS:

  • Costelles de porc (separades!! no tot el costellam!)
  • Per la salsa: Mig got de soja; Mig got de mel; Dues cullerades de Ketchup
Fregim les costelles en una paella amb una mica més d'oli de lo habitual. Poseu-hi tapa que les molt punyeteres esquitxen.

Mentrestant, remaneu tots els ingredients per la salsa.

Quan les costelles estiguin ben rossetes i afegiu la salsa. Com que desprès les escalfareu el tupper la salsa acaba de lligar... no us olvideu de llepar-vos els dits!!!



Us proposem que l'acompanyeu amb verduretes. Millor si són ecològiques, del temps i de zones properes. Uns espinacs ben nets i passats per la paella amb pinyons i bacon lliguen molt bé amb les costelles i es fan amb 5 min.




3 comentaris:

Anònim ha dit...

Tinc un problema, el meu home (l'àngel, el Gnomo Malo) no em deixa llepar-me els dits. Me "afea la conducta", se n'en fot i em renya quan ho faig. Crec que provaré la versió "seca" del plat... però gràcies!

Tupperistes ha dit...

No em puc creure que el Gnomo Malo tingui el valor de no deixar-te disfrutar d'aquest plaer de la vida! A més, aquest comentari és una mica sexista sobretot si has vist menjar el Gnomo Malo amb els dits. Allibera't destroy Wife!

Tupperistes ha dit...

Seguim amb l'exemple de menjar amb els dits: http://tonteriasdelrock.blogspot.com/2008/02/porque-como-sin-cubiertos-y-escribo-sin.html