dijous, 17 de gener del 2008

La cuina del frankfurt... o com no cansar-se de menjar frankfurt cada dia!


En aquest món cruel, hi ha gent que neix amb incompatibilitats amb la cuina! Quan això passa i aquest tipus de persona es veu obligada a entrar a la Comunitat Tupper, es donen casos d'estudi molt curiosos.
Avui us presentem el cas d'un tal X. X és un noi de Girona, d'uns 25 anys, que vivia a Barcelona per motius laborals. X compartia pis amb 4 nois gironins més, i va compartir amb nosaltres un any de tupper.
En un any compartint taula amb X, podem assegurar (i tenim testimonis!) que cada dia de la setmana, i totes les setmanes de l'any, el frankfurt formava part dels seus tuppers! Arròs blanc amb frankfurt, macarrons amb frankfurt, patates fregides amb frankfurt, amanida amb frankfurt, llenties amb frankfurt...
El súmmum del cas, va ser quan X va tenir la brillant idea de portar-se entrepans de frankfurt per congelar a la nevera de l'oficina, per si algun dia no podia preparar-se el tupper!!
Fent càlculs, i contant que en menjava 3 per tupper, podem dir que X va engolir 810 frankfurts en un any! Si diem que cada paquet de frankfurts en conté 5... va consumir 162 paquets!! I a 1.17€ (Oscar Mayer) són 189.54€!!
Potser no era tant mala idea... si més no pel què fa a la butxaca! No sabem com deu tenir el fetge!!

Aprofitem per saludar el senyor X!! Segur que et donaràs per al·ludit!

1 comentari:

Anònim ha dit...

En aquest món cruel... és sabut que hi ha butxaques per tot!
La meva experiència en el món del tupper és breu i temporal però l’estiu passat vaig poder comprovar que el món dels tupperistes es divideix en els que porten petits “maletins” termoaïllans on a dins hi han tots els tuppers (pel 1r, 2n i postres) i un "kit" complert d’accessoris (got, coberts, fins i tot pels postres!!!).
El segon grup som aquells que portem tuppers que no s’adeqüen a la mida del menjar que hi ha a d’interior, tuppers que els hi hem canviat la tapa per equivocació i posteriorment vessen el seu contingut, tuppers que són més grocs que blancs... Jo crec que aquests casos són objecte d’estudi; es podria fer un ranking dels millors i pitjors tuppers (no el menjar sinó l’objecte). I penjar les fotos en aquest blog.

Ús felicito per aquesta idea tant original que heu tingut, i tot i que jo no soc tuppersita al 100% m’associo a la vostre causa!!!!!! A partir d’avui menjaré amb tupper a casa meva, VISCA EL TUPPER!!!! ;)