dijous, 17 de gener de 2008

Mussaka ràpida i hamburgueses

  1. Necessitareu un tupper amb dos compartiments… o dos tuppers.
  2. Albergínies.
  3. Pernil dolç.
  4. Formatge de fàcil fondre de qualsevol tipus i al vostre gust.
  5. Alguna salsa: romesco (de pot), beixamel, salsa de pebrots vermells*.
  6. Espàrrecs (bullits o si són congelats els pots fer al micro).
  7. Hamburgueses.

Talleu les albergínies en rodanxes i les poseu en una paella amb oli.Saleu. Quan estiguin marcades, feu capes amb les albergínies. A la primera capa li poseu pernil dolç i formatge i una mica de salsa. A la segona capa espàrrecs i salsa. Combinar capes. Podeu fer tantes capes com gana tingueu però us aconsellem fer dues mussakes abans d’una Torre de Pisa! Perillós de portar en tupper!

Aprofitar la paella calenta per fer hamburgueses i posar-hi una mica de formatge a sobre, aprofitar les sobres de la salsa per l’acompanyament de les hamburguesa.
L’hem d’escalfar una estona més al micro de la feina per què les albergínes s'acabin de fer.

Hem estat 10 min. per fer-la i només hem embrutat: 1 gavinet, una paella i el tupper.

*Llauna de pimientos al piquillo o de pebrots vermells tal cual en una paella amb oli i afegiu crema de llet, sal i pebre i quan arrenqui al bull ho passeu pel minipimer (gran invent!)