dimarts, 22 de gener del 2008

Ens agrada... no ens agrada!!

A veure si ens ajudeu a fer créixer la llista!!
  • No ens agrada la gent que, a l'hora de dinar, obre el seu tupper tot fent la pregunta "a veure què m'haurà posat la mama avui??"

  • Ens agraden els tuppers amb dos compartiments, que et permeten portar primer i segon plat sense haver d'anar amb 2 tuppers diferents!

  • No ens agraden els bolsos tèrmics que cada vegada estan més de moda. Dins hi contenen 3 tuppers organitzats per diferents pisos, amb un espai pels coverts... La idea és bona però fa molt bulto i si ja portes un bolso/bossa només et falta això per acabar de semblar un penjador humà!

  • Ens agrada que sobri menjar del cap de setmana per no haver de preparar el tupper el diumenge a la nit! Especialment si la mare/pare/avia/avi en qüestió s'ho ha currat!

  • No ens agraden les empreses que els divendres tiren, sense cap mena de mirament, tots els tuppers que quedin per la cuina... Inclús els tuppers de la tapa vermella!!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

A les escoles ens agrada que els nens i nenes portin l'esmorzar en un tupper perquè així s'eviten embolcalls innecessaris.
I no ens agrada quan el tupper és innecessari perquè dins hi porten exactament els mateixos embolcalls que durien sense tupper!

Anònim ha dit...

Quan a casa són tres i cuinen per quatre... perquè un grapat més no costa gens de tirar a la cassola i a nosaltres ens treu de graaaaaans apuros (és pitjor pensar que fas que no fer-ho).
Aquesta ha sigut la meva manera de subsistir durant moooolts anys (porto deu de tupperista) gràcies a una mami previsora.

Sara ha dit...

Estic aterroritzada... no tenia ni idea de que hi havia empreses que exercien aquesta práctica deslleal i malévola de convertir el divendres en una "matança de Texas" tupperil.

Anònim ha dit...

Ei! l'altre dia vaig presenciar un tupper amb espinacs i feia tants dies que estava a la nevera que tenia bombolletes a dintre!! Potser el tirar tuppers el cap de setmana no és tant "descabellat"!!

Tupperistes ha dit...

El problema és que els lleen buits, nets i de dins de l'armari... també eliminaven cuberts i altres estris indispensables... cruel, molt cruel... aviat us explicarem detalls en el tercer capítol de Com un exèrcit secret vol destruir el tupper