dimecres, 7 de gener del 2009

Per fi!!! Ens han escoltat!

Tupperites!

La nostra lluita ha donat fruits!!! Per fi, un tupper amb rosca!! El tupper somiat pels tupperistes de cullera! El tupper que no vessa i que es pot portar a les bosses, bolsos i maletins!! S'han acabat el accidents, els sucs escampats pels fulls! Comencem molt bé l'any!



Aquest lot de 2+1 ens va costar uns 15€ i el vam localitzar a Cantabria... una mica lluny però segur que aquí també hi és! Nomès cal buscar-lo bé!




Ara comença la lluita per aconseguir un tupper setrillera: un tupper on portar amb seguretat l'oli, la sal i el vinagre i un tupper cubert!!! seguiu somiant somiatuppers!

7 comentaris:

Xavi ha dit...

He vist tuppers amb tapa amb rosca al Mercadona. Els que jo he vist són petits (per racions individuals), potser hi tenen de més grans.

Unknown ha dit...

Confirmat, a Mercadona els tuppers amb rosc costan 1,87 € el pack de 3 de 0,5 l. i lo mateix els 2 de 1 l.

Anònim ha dit...

Aquesta tarda he d'anar a fer la compra del mes al Mercadona!! Ja miraré si tenen aquest gran invent, i si és que si m'en compraré un pack!!

Tupperistes ha dit...

A nosaltres ens han estafat... només cal veure la diferència de preu!

Unknown ha dit...

No es lo mateix, el plàstic de TaTay es millor. Els de Mercadona son del Bosque Verde, transparents i no massa gruixuts.

Núr ha dit...

Si són Tatay, segur que es poden trobar a tot arreu, no? Almenys al web de la companyia hi són. Si se'ls truca per preguntar a quines botigues són i si envien aquest tàpers a tot arreu... ;)

Muntsa ha dit...

Hola!!! Sóc venedora de Tupperware (si dels originals!!) i en tenim un de fantàstic per fer i transportar la vinagreta!!! Ah! I els nostres no vessen, jejejeje... M'ha encantat el blog! Mireu la web, i per qualsevol consulta em podeu enviar un correu electronic a muntsagisbert@hotmail.com

http://www.tupperware.es/today/1544.html

El recipient que us indico es troba a la pàg.36