dimarts, 9 de setembre del 2008

Els tupperistes hem tornat... i amb promoció!!!

Benvolguts/des, Ben-Estimats/des, Ben-retrobats/des (perquè ningú s’ofengui!!!). Ja tornem a ser aquí després d’un petit brake estival... Hem pogut viatjar, conèixer món... però sobretot descansar de tuppers!!! Per molt que els estimem i defensem, com s’agraeix anar a dormir sense patir pel dinar de l’endemà!!!
Però tot lo bo s’acaba, i toca reempendre la rutina tupperil!! Podríem fer un post típic i tòpic donant consells per esquivar la crisi, la "vuelta al cole" o els traumes postvacacionals! Però no, ens neguem a contribuir a la depressió massiva de principis de setembre! Així que tirem endavant amb un OFERTÓN!!!
Anem tard i segurament ja haureu vist els anuncis! Potser fins i tot ja teniu els dos primers exemplars!! Però un blog com el nostre no podia passar per alt la campanya que està fent un important diari, que ofereix tuppers baratets cada diumenge. De fet, ja que el nom del nostre Blog ja fa referència a una marca, no cal “andarse en rodeos”... el Periodico de Catalunya fa una promoció, i ofereix uns tuppers bastant pràctics (són dels que tenen pestanyetes per tancar-los!!) a 1.95€ més 5 cupons.
Ja ho sabeu!! No hi ha més excuses per no convertir-se en un tupperista convençut!!!

2 comentaris:

Sara Maria ha dit...

Benvinguts! He vist la promoció... Em va semblar força interessant malgrat no he vist els tuppers.

iondes ha dit...

Els tuppers estan molt bé!! jo ja en tinc 3 i estic encantada!! tanquen de manera hermètica, i les mides són variades i van molt bé!!! Aconsellable!!