dilluns, 26 de maig del 2008

EL TUPPERISTA AVERGONYIT


No hi ha cosa que sàpiga més greu que veure un tupperista que no està orgullós/a de ser-ho i s’amaga del públic en general.

Aquest tipus de tupperista dedica part del seu temps de dinar en buscar un amagatall. Són capaços d’agafar el cotxe i conduir-lo fins a zones remotes i tornar per aparcar-lo al mateix lloc -encara que mai troben lloc per aparcar i han de dedicar molta estona en buscar aparcament. Fins i tot hem arribat a sentir històries de persones que s’han menjat el tupper tancats en un wc!
Es mengen el tupper amb rapidesa, en condicions higièniques dubtoses, no tenen taula, el menjar els cau per sobre, no poden escalfar o amanir el contingut i no poden netejar el tupper... així és impossible relaxar-se a l’hora de dinar!

Tupperista vergonyós: no has de tenir por d’ensenyar al món que menges en tupper. Has de pensar que el contingut del teu tupper és l’enveja de tothom i que si no t’amagues, el podràs gaudir en un parc ple de gespa i a la llum del sol! El que fas és més intel·ligent que el fan la majoria de persones!

Aprofita l’anonimat d’internet i explica’ns perquè t’amagues i nosaltres t’ajudarem. No estàs sol, som una plataforma!!