dijous, 7 de febrer del 2008

Un tupper pràctic


No ens agrada fer propaganda de marques, així que no direm el nom d'aquesta important empresa que fabrica tuppers a qui debem la meitat del nom del nostre blog, però el nostre treball constant de recerca ens ha portat a descobrir que aquesta empresa ha faricat uns tuppers molt pràctics pel tupperista diari.

Es diuen mini-max i tenen la qualitat (i d'aquí ve el nom) de plegar-se per adaptar-se a la quantitat de menjar que hi portis a dins i, desprès, un cop buidat, poden plegar-se al màxim convertint-se en un tupper de 2cm d'ample. EL PODEM POSAR A DINS DE LA BOSSA I NO OCUPEN GAIRE ESPAI DINS DELS ARMARIS que les cuines d'avui en dia ja no són el que eren!!!

Si treballes a prop de la Diagonal, a la part alta de Barcelona, estas de sort ja al llarg d'aquest mes de febrer tenen un estand a l'Illa Diagonal. I pels que no sou... teniu l'agenda d'estands a la seva pàgina web.

PD: Remarquem que no rebem cap tipus de subvenció d'aquesta marca de tuppers... de moment! Jua jua juaaaaaaaa (riure maligne!)

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo crec que aquest nou model de tuppers serà un canvi a les nostres vides.
Per primera vegada podrem guardar cada tapa amb el seu tupper, cosa que impedeix la confusió de tapes amb el conseqüent vessament de la sopa...

Per primera vegada a l'historia dels tuppersites no estarem més estona buscant un tupper adequat que fent el menjar que hi posem...

ES LA REVOLUCIÓ, A PARTIR D'AQUEST INVENT COMENÇA EL S. XIX.

Deman-ho que al vostre blog hi hagi un homenatge a l'inventor hi ha + a+ se'l santifiqui per la comunitat tupperista.

Salut i continueu amb aquesta feina tant útil que feu.

Tupperistes ha dit...

Estimat/da anònim,

Tens tota la raó del món, l'inventor del tupper va ser (no t'ho perdis!) un tal Sr. Tupper! Es deia Earl Silas Tupper (1908-1983) i mentre que treballava en una fàbrica de plàstics va pantentar el tupper a l'any 1947!
Sant Earl Tupper!!!!
Veure més: http://inventors.about.com/library/inventors/bltupperware.htm

Anònim ha dit...

Ei tupperistes... un dels meus somnis!!! a partir d' ara podrem obrir l' armari sense tenir por del caos profund que es guarda rera les seves portes, sense que els tàpers et caiguin a sobre, sense haver de treure'ls tots per trobar la maleïda tapa que necessitem. Ole, Ole, Ole. Jo en vull uns quants!!

Anònim ha dit...

Didi, que sàpigues que aviat farem una excursió a la Illa. S'admeten "pedidus"

Anònim ha dit...

Desprès de anar d’excursió a L'Illa, hem esgotat les existències del tupper frisby, ara a veure si funciona tant bé com prometen.

Anònim ha dit...

Exactament!! De moment pinten molt bé i molt pràctics! Sobretot quan estan plegats...realment ocupen molt poquet!! L'únic que ens preocupa és si serà fàcil deixar-los ben nets! Pq amb tantes "ranures"... Ja us explicarem quan els haguem fet servir!!

Anònim ha dit...

hola,
sóc la mari del a uab (yes, em coneixes...). Primer, m'encanta el vostre blog! m'ha donat forces per portar-me tupper a la uni, q me n'estava descuidant últimament. D'altra banda, tindria dues suggerències:
a) Culinàries: he provat la receptar dels espàrrecs. M'ha agradat molt, però una salsa massa forta pel meu gust. Proposo afegir-hi mel. La soja i la mel fan molt bona combinació, de veritat. Respecte a l'hummus, no sal, please!! el tahin és molt salat!!

b) Tipus de tupper: I què em dieu dels recipients de gelats? a mi em serveixen.

Per acabar, voldria remarcar que no hi ha menjar sà si no és ECOLÒGIC!!! va, entre tots podem aconseguir que la producció alimentària sigui cada cop menys industrialitzada i més local, sana i sostenible.
Un petonàs!
mari

Tupperistes ha dit...

Mari:
Gràcies per escriure. Ja hem afegit el teu consell del tahin i la sal.
Et proposem si vols ser la nostra corresponsal a la UAB. Et sembla que el primer post vagi sobre on comprar menjar ecològic, consells, etc?

Anònim ha dit...

Hola,
soc la mari again. Jo encantada! però m'hauríeu de dir com ho he de fer!
grazie mille!