dimarts, 26 de febrer del 2008

RAVIOLIS AMB POMA I BACON


És més català fer-los amb cansalada viada però què voleu que us diem... és més ràpid comprar bacon ja tallat en tiretes i sempre tenim l’opció de comprar-los de la tarradelles... ara bé, les pomes han de ser golden i de GIRONA!! Els raviolis d'on vulgueu però com que estem a finals de mes i en plena escalada hipotecaria nosaltres els hem comprat de bossa i secs!

Recepta bona i ràpida, fidel a nostre estil.

  • Raviolis o qualsevol altre tipus de pasta que atipi.
  • Bacon
  • 1 poma golden ben rodoneta i groga de GIRONA!
  • Ceba tendra (jo no en tenia i li vaig posar porro... cola igual)
  • Xampinyons (tampoc no en tenia, ja us hem dit que estem a finals de mes, i li vaig posar espàrrecs que també colen igual)

Mentre que la pasta bull, posem el bacon a enrossir amb una mica d’oli (tapeu la paella que el bacon esquitxa molt i no estem per anar netejant el marbre de la cuina cada dos per tres), quan estigui rosset i afegim la ceba tendra tallada en trossets ben petits i els xampis (versió final de mes: el que tingueu). Per últim i poseu la poma tallada ben petita (cal fer un esforç tallant-la petita per què així el plat fa més goig i feu més enveja a l’oficina). Salpebreu i afegiu la pasta a la paella que es faci dos o tres minutets. Ja podeu passar-la al tupper i no us deixeu de posar-hi formatge a sobre: quan poseu el tupper al micro se us desfarà i quedarà boníssim!


Apunt final: cada cop que dic la paraula ravioli penso en una sèrie de TV3 que es deia així (?¿) d’uns nens que els pares marxaven de vacances i es gastaven tots els diners en comprar coses a canvi d’estalviar diners en menjar: sobrevivien 3 mesos a base de llaunes de raviolis. Sabeu quina us vull dir?

7 comentaris:

gemma ha dit...

Síiiii, i tant! Era alemanya, la vaig veure sencera... clar que, què tenia llavors 10 anys?

Tupperistes ha dit...

Sí, i el més curiós és que quan jo la veia no sabia que eren els raviolis (encara no hi havia hagut la revolució buitonni) i de veure'ls a la sèrie i identificar-me amb els probres nens que n'estaven tips de menjar els odiava... amb lo bons que són!!!

Anònim ha dit...

Ja recordo la sèrie, feien molt de fàstic aquells raviolis amb tomàquet en llauna. Per cert, existeixen aquí?

Tupperistes ha dit...

Mariwampi,
Enm fet un interessant treball de recerca en el supermercat online del Corte Ingles i hem trobat que hi ha llaunes de pasta preparada amb tomàquet... no són raviolis però la impressió que fan és la mateixa: "HERO TORTELLINI AL HUEVO CON CARNE BOTE 420 G PESO ESCURRIDO"

Unknown ha dit...

Òstres i tant que recordo la sèrie!!! la feien a l'estiu oi? cada tarda la veia!!!!
Per cert, mooolt bona pinta la recepta. La copiaré.
I si no us sembla malament poso el vostre enllaç al meu blog.

Tupperistes ha dit...

Gràcies Bruna per l'enllaç, farem el mateix amb el teu i et sembla bé!

Anònim ha dit...

Jo no recordo la sèrie...tinc 27 anys. Potser la veia la meva mare, jeje, pq allà als 10 anys o així vaig descobrir a casa els Hero raviolis al huevo con carne, i no hi deu haber mes de la meva vida que no me n'hagui menjat una llauna... I mai han canviat la fórmula! I al calaix de la feina sempre n'hi tinc un pot!!!!!!!!
O sigui, a mi m'encanten...