Aquesta Plataforma ha nascut amb l'objectiu de dignificar totes aquelles persones que es veuen obligades a dinar a la feina i relegades dels nuclis de poder ubicats als restaurants de Menú.
Celebro moltíssim que s'hagi fet aquest blog, i que vagi veient-se habitual que la gent s'endugui carmanyoles a la feina. Treballo en una escola molt,molt, molt petita on la canalla no ha deixat mai, des de sempre, d'endur-se'n el menjar fet de casa. Al llarg dels temps s'havia vist com un anacronisme, però ara... tornem a ser moderns!. A dins la carmanyola hi porten un trosset de casa seva. Jo també em porto el tupper, o tinc elements de supervivència a l'armari. Una bona recepta de supervivència: una llauna d'amanida amb tonyina i tal, se li afegeix una poma a trossets, amanit amb la gana del moment, pura delícia!
La Plataforma per la Dignitat del Tupper és un moviment anònim sorgit d'una de les nombroses oficines que poblen la Diagonal de Barcelona. Som de comarques, obligats a desplaçar-nos a la capital per trobar una feina del que hem estudiat, de la generació eternament mileurista i ens veiem obligats a carregar amb el tupper amunt i avall pels múltiples transbordaments TMB. Arribat aquest punt, el tupper s'ha convertit en un model de vida, suposant una extensió més de la dieta Mediterrània! Estem orgullosos de menjar cada dia amb tupper, i no ens fa vergonya mostrar al món el seu contingut! Un dia de gener un dels nostres membres va sofrir un accident inesperat! El suc dels espinacs que portava al tupper havia traspassat la bossa de plàstic i havia inhabilitat la seva agenda electrònica! Va ser amb aquesta visió (una pantalla tàctil inundada de suc d’espinacs!) que se’ns va acudir fer un blog per donar consells, i unificar bones pràctiques entre la comunitat tupperiana (permeteu-nos aquest anglicisme... carmanyola sona massa farigola!).En aquest blog hi trobareu, d'una banda receptes per totes les ocasions (bàsics, no tinc temps, és final de mes i la nevera és un desert...), per altra banda propostes, casos d'estudi i articles d'opinió. Finalment, també podreu estar al dia de totes les novetats que sorgeixin dins el mundillo.Esperem que us apunteu a la Plataforma participant activament en aquest blog, donant la vostra opinió, fent-nos arribar noticies o novetats, o simplement explicant-vos els vostres tuppers! AMUNT EL TUPPER!!
1 comentari:
Celebro moltíssim que s'hagi fet aquest blog, i que vagi veient-se habitual que la gent s'endugui carmanyoles a la feina.
Treballo en una escola molt,molt, molt petita on la canalla no ha deixat mai, des de sempre, d'endur-se'n el menjar fet de casa. Al llarg dels temps s'havia vist com un anacronisme, però ara... tornem a ser moderns!. A dins la carmanyola hi porten un trosset de casa seva. Jo també em porto el tupper, o tinc elements de supervivència a l'armari.
Una bona recepta de supervivència: una llauna d'amanida amb tonyina i tal, se li afegeix una poma a trossets, amanit amb la gana del moment, pura delícia!
Publica un comentari a l'entrada