dijous, 24 de gener del 2008

Història de com un exèrcit secret vol destruir el tupper

PRÒLEG
Al llarg de la nostra vida tupperil ens hem trobat amb moltes persones que, fent valer la seva posició de poder, han intentat destruir el tupper i eliminar-lo definitivament de les nostres vides. Basant-nos amb les proves que us anirem aportant, creiem que existeix un exèrcit que treballa a l’ombra amb el malèfic objectiu de derrocar la nostra voluntat de dinar amb tupper. Aquesta història pretén recordar totes aquelles lluites que el tupper s'ha vist obligat a patir, essent com és un instrument per a la pau.

CAPÍTOL 1
La primera història es remunta als primers anys universitaris, finals dels 90s. Desprès de setmanes patint els menús del restaurant de la universitat decidim per majoria absoluta que és millor dedicar els diners del dinar a sortides nocturnes i beneficiar-nos d'una dieta més equilibrada i de qualitat (qui no recorda les patates fregides que 5 segons desprès d’haver-les pagat, s’autodestrueixen i es converteixen en una massa xicletosa i freda?). En aquests moments, mares com la moixernona són imprescindibles en la nostra vida de tupper.
Després d’un mes, ens adonem que només 1 dels 5 micros instal·lats realment escalfa amb regularitat i fiabilitat alemanya. No hi ha cap prova evident d'intent d'arreglar els micros.
Hem d’aguantar cues de 30 minuts per escalfar el tupper. Acabem dinant per separat ja que si el primer ha d’esperar al últim el tupper es refreda.
El tupper perd la primera batalla. Deixem de dinar a la universitat.
Continuarà...

1 comentari:

moixernona ha dit...

Em sento molt honorada de sortir fent un paper en aquest inici de novel·la que heu començat! Gràcies!!! Espero els propers capítols amb impaciència perquè això és molt divertit!