dimecres, 2 de juliol del 2008

And the winner is...

Després de molts dies de deliberacions (pura excusa per justificar el retard en l’adjudicació del guanyador del tupperista 10000!!) ja tenim GUANYADORA!!
Per ser una recepta bona, sana i ràpida de fer... li donem el premi al TABOULÉ NORDAFRICÀ. A més de la recepta hem valorat diverses coses:
  • És una recepta 100% adaptada al tupper ja que una vegada fas un taboulé et serveix per uns quants dies.
  • El taboulé és ideal per aquest estiu tant calorós (ara resulta que trobem a faltar una miqueeeta la pluja!!)

  • És escandalosament econòmica de fer (Ja que hi som, us recomanem un cus-cus palestí de Comerç just que és de gra gros... queda boníssim i no hi ha el perill que et quedi pastós com el cus-cus més petit!!)

  • A més a més de la versió tupper, la Carol ens proposa una versió de gala per si tenim convidats!!!

  • I a sobre, també ens diu truquillos per fer un cus-cus la mar de fàcil i bo...
En resum, que el post que ens va preparar la Carol per la seva recepta s’adapta perfectament a la filosofia dels tupperistes!! Així que el premi és per ella!!! Carol, envia’ns un mail i quedem per fer-te entrega del PLA DIETÈTIC personalitzat i de veritat: (http://www.eatingschool.es/).

Només ens queda donar les gràcies a tots els i les concursants!! Les vostres receptes i la vostra participació fan que el nostre blog pugui anar creixent a poc a poc!!! I ara... a per les 20.000!!!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

no fuuuumis!!! què poc m'ho esperava, nenes!!! moltes gràcies, falta que em fa, de veritat!!
Ho vaig a cel·lebrar fent tres kilos de cuscús per a tota la setmana!!! merci de veritat! Yuju!!

TARRIÑOMAN ha dit...

Que et fa falta? però si estàs més bona que el pa. Qué dius ara.

Anònim ha dit...

Felicito a la guanyadora!!!!!
La veritat es que fa molt bona pinta...

Felicitats pel vostre blog, és genial!!!!

Boturulla ha dit...

Hola!! Sóc de la blog de Panxacontenta i navegant per Can Olleta de Verdures he donat amb vosaltres... m'ha fet molta gràcia el títol de la blog i me l'he estat mirant una mica per sobre (és tard!). A més, aquest taboulé té una pinta impressionat. Bé, com que jo també sóc tupperiana, tot i que ocasional i no sé si sempre amb tant d'entusiasme ;p, us voldria afegir a l'apartat de blogs amigues del blog. Us passo l'enllaç per si hi voleu fer una ullada, ok? http://panxacontenta.blogspot.com
Aviso, té un punt d'esborrajat, tot i que no ho sembli XD fins aviat!

Tupperistes ha dit...

Benvinguda Boturulla,
Moltes gràcies per posar-nos en el teu grup d'amics. Nosaltres també t'hi inclourem, encara que no sabem ben bé quan... per què anem una mica atabalats amb la feina!

T'hem de dir que nosaltres també hem anat alguna vegada al Kiku-chan... encara que la ratio qualitat preu... abaixa la nostra puntuació...