divendres, 11 de juliol del 2008

Esmorzars de tupperistes (sense tupper!!)

El que us proposem us servirà per poder-vos oblidar de comprar el pa cada dia, per estalviar-vos uns calerons en entrepans del bar, per poder esmorzar cada dia un entrepà amb un pa com Déu mana... i per reforçar el vostre esperit tupperista!!

La idea és molt simple: es tracta de fer els entrepans d'esmorzar de tota la setmana el diumenge al vespre, i posar-los al congelador.
Si el pa és del dia (i nosaltres recomanem comprar un bon pa de cereals, de pipes... sempre pot ser un pa de motlle però evidentment no serà tant bo!!) al congelar-se i descongelar-se no s'estova, ni s'asseca... i queda la mar de bo!

Un truquillo és que encara que els entrepans estiguin embolicats en paper de plata, per posar-los al congelador els poseu dins d'una bossa de plàstic, aixi no entra gel dins el pa!
El colmo del tupperista sostenible seria posar els entrepans en tuppers... el nostre congelador no dóna per tant!!

Així, amb aquest truquillo i amb 15 minuts dels diumenges, cada matí abans d'anar a la feia simplement hem d'obrir el congelador, agafar l'entrepà... i al cap d'una horeta ja s'haurà descongelat i estarà a punt per menjar!!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Això ho va inventar una persona....
i no era de Barcelona,
Quin greu em sap ser de Girona.

AL TURROOON!!!

Mireia ha dit...

Fa anys que ho fema casa, veig que no som els únics

Anònim ha dit...

nosaltres també ho fem això! però no el diumenge sinó el divendres i en fem per 2 setmanes! és molt pràctic!