tag:blogger.com,1999:blog-6731748529780381557.post5696464337935367696..comments2011-03-29T02:12:41.350+02:00Comments on Plataforma per la dignitat del tupper: Un nou cas d’estudi: el tupperista amb síndrome de DiógenesTupperisteshttp://www.blogger.com/profile/00916145400403502353noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-6731748529780381557.post-7099476799418057252008-04-17T15:16:00.000+02:002008-04-17T15:16:00.000+02:00Sí, utilitzar llaunes s'adapta molt bé a la vida t...Sí, utilitzar llaunes s'adapta molt bé a la vida tupperista: ràpid, sa i econòmic... el que passa és com tot que en accés es desvirtua!<BR/><BR/>Per cert, núr: has provat de fer el cuscús al micro: ràpid i amb nivell de bruticia baixTupperisteshttps://www.blogger.com/profile/00916145400403502353noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6731748529780381557.post-3043183456468444742008-04-17T08:21:00.000+02:002008-04-17T08:21:00.000+02:00"Los pescados azules, con larga tradición en la co..."Los pescados azules, con larga tradición en la conserva, destacan por su aportación de ácidos<BR/>grasos oleico, linoléico –esencial, pues el organismo no lo sintetiza y sólo puede obtenerse a<BR/>través de la alimentación- y omega 3.<BR/>El omega 3 es una grasa poliinsaturada con demostrados beneficios para el corazón, puesto<BR/>que ayuda a reducir los niveles de colesterol y triglicéridos en sangre, disminuye la presión<BR/>arterial, aumenta la vasodilatación y reduce, por tanto, los riesgos de infarto miocardio"Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6731748529780381557.post-81587455269981047282008-04-16T09:40:00.000+02:002008-04-16T09:40:00.000+02:00Prò mira que és dolenta la conserva! Per l'amor de...Prò mira que és dolenta la conserva! Per l'amor de déu!! Prefereixo passar-me el diumenge davant dels fogons fent platerades de mandonguilles o carn estofada i després congelar-la, que menjar segons quina mena de «coses dins de llauna». <BR/>Per cert! El meu darrer invent! De vegades demano menjar xinès perquè me'l portin a casa i demano dos o tres plats més per a congelar-los i així tinc alguna cosa en cas d'emergència que puc barrejar amb cuscús (he substituït l'arròs pel cuscús... és més ràpid de cuinar!) i fer un bon plat amb contingut!!Anonymousnoreply@blogger.com